La policia local de Cassà disposa d’un nou radar per controlar la velocitat dels vehicles

Radar CassàAquests dies la Policia Local de Cassà està fent proves amb el nou radar que ha adquirit i que serà propietat del municipi. Fins ara es disposava d’un radar compartit amb altres poblacions.

La finalitat d’aquest radar és regular i evitar l’excés de velocitat que hi ha en alguns carrers del municipi i també actes incívics d’alguns conductors/es.

Aquest sistema a més de detectar i enregistrar la velocitat del vehicle i la matrícula, també permet captar alguns actes incívics dels conductors/es.

El radar es pot programar i fa un enregistrament dels vehicles que se salten les bandes reductores o que passen els semàfors en vermell entre altres infraccions. Al detectar moviments, fa l’enregistrament de les imatges en vídeo i guarda la trajectòria que ha fet el vehicle durant la seva infracció.

Aquesta informació arriba directament a un sistema informàtic que processa les imatges i un cop supervisades per l’agent responsable, es procedeix a identificar el vehicle i a comunicar la infracció al seu responsable.

Radar Cassà2