A partir del diumenge 20 de maig s'aplica l'horari d'estiu al tancament de la plaça de la Coma

2018 5 plcomatancadaA partir d'aquest diumenge 20 de maig s'aplica l'horari d'estiu al tancament de la plaça de la Coma. Així doncs, la circulació de vehicles queda tancada de 6 a 22 h, enlloc de 6 a 18 , cada diumenge, festiu i dies en què hi ha esdeveniments. 

Recordem que el sistema de control d'accés a la plaça de la Coma per als dies en què la plaça està tancada es fa amb les càmeres de control fotogràfic de matrícules. Per tant, no hi ha cap element físic que impedeixi l'accés a la plaça de la Coma, excepte si es considera convenient en funció dels actes celebrats. Les sancions per incomplir la normativa de circulació a aquesta part del poble s'aplicaran amb un cert grau de tolerància a l'inci. Els agents de la Policia Local estan fent una campanya de recordatori del tancament de la plaça des de la posada en marxa d'aquest nou sistema de control d'accés. 

La Policia Local emetrà autoritzacions d’accés a la plaça de la Coma als vehicles de les persones que compleixin aquests supòsits:

  1. Persones titulars d’un garatge a la plaça de la Coma.
  2. Persones amb mobilitat reduïda.

Les persones que compleixin algun d’aquests requisits o que tinguin alguna necessitat especial poden dirigir-se a la Policia Local.

Recordem que les condicions acordades sobre el tancament de la circulació de vehicles a la plaça de la Coma es van prendre tenint en compte els resultats de la jornada participativa celebrada el dimecres 31 de maig de 2017. El mes de juny es farà una nova jornada per valorar les mesures de circulació aplicades a la plaça de la Coma.

Si teniu qualsevol dubte sobre alguna de les qüestions plantejades, us podeu dirigir a la Policia Local (carrer de la Pau, 60; 972 461 069).

Moltes gràcies per la col·laboració.