Millora de la senyalística i darrers canvis als carrers de Cassà

2021 11 09 senyalitzacioAquesta setmana s'estan pintant els passos de vianants de la carrer Provincial, aquesta iniciativa forma part d'una prova pilot per millorar la seguretat dels vianants a aquesta via.Aquest pla de millores també va contemplar els canvis de direcció en la circulació dels carrers de Salvador Espriu i Josep Dalmàs, a la zona de l'institut, per convertir els dos carrers en vies d'un únic sentit. A aquesta zona hi havien queixes dels veïns pels vehicles que circulaven a molta velocitat, els agents de la policia local van verificar aquesta situació i es van aplicar els canvis.

A més d'això, aquests darrers dies també s'han eliminat algunes places de càrrega i descàrrega del Passeig Vilaret, així s'han creat dos carrils, un que serveix per sortir al carrer Marina i l'altre per girar en el mateix passeig i evitar les esperes del semàfor. Per compensar la desaparició d'aquestes places s'ha ampliat la zona de càrrega i descàrrega del carrer Bonavista.

Al carrer del Suro s'han pintat les places d'aparcament per optimitzar els espais i aprofitar millor les places. Pel que fa a la rotonda del passeig Ferrocarril amb el carrer Germà Agustí s'ha repintat la senyalització de la rotonda, eliminant els stops dels carrils bici, seguint les indicacions dels serveis tècnics municipals i Vies Verdes.