Comencen les actuacions per asfaltar 19.600 metres quadrats de via pública

2016-7 El terreny de davant de la piscina municipal es començarà a asfaltar el dia 13 dagostAquesta setmana ha començat l’execució del pla d’asfaltatge previst per aquest any a Cassà de la Selva. Entre les millores de camins, carrers i les noves actuacions es preveu asfaltar en aquesta primera fase 19.600 metres quadrats de via pública. Aquesta xifra es tradueix en una millora de set zones diferents del poble.

Concretament aquesta setmana s’ha començat amb el caminet que uneix el carrer del Remei amb el Ventallol i també es preveu millorar l’asfaltatge del veïnat de Mont-Roig i Serinyà. De cares a la setmana vinent s’iniciarà l’asfaltatge de l’aparcament del Pavelló Triple i la Piscina Municipal, així com el camí de sorra de darrere de la piscina que va fins al carrer Llagostera. A finals de mes acabaran les actuacions d’aquesta primera fase al veïnat de Serinyà.

L’alcalde Martí Vallès ha explicat que “progressivament millorem l’estat de la via pública i donem resposta a demandes ciutadanes com l’asfaltatge de davant del Pavelló Triple i la Piscina Municipal.” Vallès ha recordat que després d’aquesta primera fase vindrà la millora de l’asfaltatge d’altres vies del poble com la carretera Marina, la rambla Onze de Setembre, el carrer Ample o el carrer Cervantes.

Les actuacions d’asfaltatge d’aquesta primera fase seran exectuades per la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Cassà assumirà el cost de 27.000 € pel material. Aquestes actuacions han estat possibles gràcies al romanent del pressupost del 2015.