Ofertes de feina per cobrir personal a l'Ajuntament de Cassà de la Selva

2019 09 28 places feinaL'Ajuntament publica la convocatòria per la contractació en pràctiques de dos administratius, dos jardiners i un informàtic. La iniciativa està destinada a persones joves desocupades inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil per a la posterior contractació per aquest Ajuntament com a personal laboral temporal en la modalitat de contracte de treball en pràctiques a temps complet. És una gran oportunitat per iniciar la teva carrera a l'administració, a prop de casa i amb unes bones condicions.

Per aquesta convocatòria revisa les teves preferències i condicions de la convocatòria en aquest document. El termini per presentar la teva candidatura termina el dia 24/10/19.

Per altra banda, l'Ajuntament també va aprovar les bases per la contractació temporal d'un/a tècnic/a de cultura i joventut per cobrir una substitució de maternitat pel sistema de concurs-oposició lliure. Podeu veure el document aquí.

A més, també es publiquen les bases per a la provisió, en propietat, d'una plaça d'agent de la Policia Local de Cassà de la Selva. Podeu trobar tota la informació aquí.