• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

La revista LlumiGuia ha entrevistat aquest mes a la Regidora de Festes, Carla Matilla. Cal dir que aquesta entrevista es va fer abans de tenir constància del dol decretat pel Govern Central, i que afecta al divendres de la FMCassà.

Comenceu-vos a preparar per La Festa a Casa que tindrà lloc el dissabte 6 i diumenge 7 de juny. Estigueu atents a les xarxes que aviat sortirà a la llum tot el programa confinat d’una festa ben especial.

De moment us avancem alguns dels actes que es realitzaran. Podreu consultar ben aviat tota la programació a cassa.cat/festamajor

Sembla mentida però ja estem al 10è cap de setmana de confinament cultural. Us deixem com sempre, activitats per no deixar enrere el món de la literatura, poesia, art, música i dansa. Aviat ens podrem retrobar i gaudir de la cultura amb tota la companyia necessària. Les primeres propostes del llistat, son de Cassà!

Per novè cap de setmana consecutiu, l’Àrea de Cultura us vol oferir enllaços amb propostes per omplir la casa d’actes culturals. Trobareu recursos per a totes les edats i gustos!