Detencions de la Policia Local de Cassà a causa dels últims fets succeïts en el municipi

Robatoris a CassàLes últimes setmanes a Cassà de la Selva s’han produït alguns petits furs i robatoris amb força. A causa d’aquests fets, la Policia Local, per mantenir la tranquil·litat dels veïns, vol informar que ja s’han dut a terme diferents actuacions i detencions per delictes contra la propietat. També hi ha altres causes obertes, que s’estan treballant juntament amb el cos de Mossos d’Esquadra, ja que excedeixen de l'ambit territorial de la Policia Local.

 

El passat 13 de setembre, es va detenir una persona que es desplaçava en bicicleta pels veïnats del municipi produint furs. Aquest mateix diumenge, també es van detenir dues persones més per un robatori amb força en un domicili.

El dia 14 es va produir un altre robatori de bicicletes en un pàrquing comunitari. Els autors van estar enregistrats per una càmera de seguretat i un d’ells ja ha estat identificat i té una ordre de detenció. Es tenen indicis que aquestes persones poden estar involucrats en altres robatoris de bicicletes a garatges i trasters del poble.

La Policia Local segueix treballant per la seguretat i la convivència en el municipi, i vol remarcar la importància que té la col·laboració ciutadana en aquests casos. S’han rebut molts avisos per part dels veïns, que han permès ampliar informació sobre aquests incidents.
Marià Montsunyer, regidor de Governació << Des de la Policia Local volem agrair aquesta col·laboració ciutadana i animar a tots els veïns a fer-nos saber qualsevol fet que els inquieti. Ja sigui per intents de robatoris, furs i posar especial atenció a l’ocupació d’habitatges tancats o de persones que puguin estar de vacances>>

Tal com es va informar ahir, el passat dia 27 es van detenir, conjuntament amb el cos Mossos d’Esquadra,  5 persones que havien saltat patis de la zona dels carrers Portal i Germà Agustí, produint-se una persecució per l’interior dels patis. En aquesta actuació en van intervenir  28 kg de marihuana i s’està investigant si aquestes persones tenen relació amb altres fets similars produïts a la zona del firal.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H