Mediació comunitària

El Servei de Mediació Comunitària funciona des de l’any 2008 a Cassà de la Selva, actualment tenim establert un Conveni amb el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt per portar-lo a terme.

L’objectiu del servei és promoure i enfortir la convivència i la cohesió social en el sí del municipi a través de l’acció comunitària basada en la comunicació positiva i el coneixement mutu.

Es treballa amb dues línies d’intervenció:

  1. Prevenció i sensibilització, mitjançant promoure la bona convivència a les comunitats de veïns/es i sensibilitzant en temes de civisme als espais públics.
  2. Gestió de conflictes, la qual es treballa gestionant els conflictes existents a les comunitats de veïns/es, als espais públics i a través de detectar situacions de discriminació per raó d’origen cultural.

Si tens algun problema amb el teu veí o veïna o amb la teva comunitat i tens la voluntat de resoldre’l a través d’una mediació contacta amb la tècnica de ciutadania al telèfon 972 46 00 11 o el mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.