La Bàscula - Local d’assaig

La Bàscula és un local d’assaig per a músics, grups, i formacions musicals situat al polígon industrial del Trust de Cassà de la Selva. (Veïnat de Verneda 10, 31)

La finalitat de La Bàscula és posar a l’abast de les persones que ho desitgin un espai adequat per fer-hi  assajos musicals en les millors condicions.

Volem que La Bàscula sigui un espai on els músics cassanens facin volar la creativitat, i es converteixi en un viver de nous grups.

Si no tens un espai on tocar, vols fer-ho en més bones condicions, o no vols molestar a cap veí o veïna, aquest és el teu espai!

Si vols assajar a La Bàscula o necessites més informació posa’t en contacte amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament.

laBasculaCassa1

laBasculaCassa1

Què hi trobaràs a La Bàscula?

L’edifici consta de dues sales d’assaig i un magatzem on els grups hi poden guardar el material.

Les dues sales d’assaig estan condicionades acústicament i una d’elles equipada amb:

  • Equip de so: Taula de so (Alesis MultiMix 8 USB FX), dos altaveus (Alto TS 312), quatre micros de veu (2 Shure SM-58 i 2 Shure PGA48), i el cablejat necessari.
  • Bateria Pearl Roadshow completa: Bombo 20”, caixa 14”, Tom 10”, Tom 12”, Tom 14”, peu de bombo, xarles, ride Istanbul 20”, i un crash 14”.
  • 2 Amplificadors de Guitarra.

*La sala que no està equipada l’utilitzaran aquells grups que en algun moment necessitin més espai, ja sigui perquè el grup està format per moltes persones, per preparar un directe, etc. En aquest cas el grup haurà de portar el material que necessiti per assajar a la sala no equipada.

laBasculaCassa1 laBasculaCassa1 laBasculaCassa1 laBasculaCassa1 laBasculaCassa1

Funcionament

L’espai es pot utilitzar de forma estable, o bé puntual quan es necessiti en una ocasió especial, per la preparació d’un concert, o per un assaig esporàdic. Podeu consultar el reglament d'ús aquí. 

Si vols anar a assajar a La Bàscula o tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Cassà.

Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669166000

 

 

end faq